ΙΣΤΟΡΙΑ

16/02/2016 | 27ο ΚΥΝΗΓΙ

Los Angeles | Οκτώβριος 1991

  Appartment 4A
  2808 West Pico Boulevard
  Los Angeles, CA 90006
  USA

  Οκτώβριος 1991

«Παιδικέ μου φίλε Νικόλα. Σε χαιρετώ από το LA - Καλιφόρνια! Το ξέρω είναι απίστευτο, αλλά μέσω πολλών δυσκολιών κατάφερα επιτέλους να έρθω στο μέρος που πάντα επιθυμούσα! Όπως ήξερες, βρέθηκα για λίγο καιρό στη Γερμανία, όπου και εργάστηκα στο Βερολίνο. Μάλιστα έγινα μάρτυρας της πτώσης του τείχους τον Νοέμβρη του ‘89. Ιστορικές στιγμές! Τα πράγματα ήταν έκρυθμα και πήρα την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα για Αμερική. Δυστυχώς
δεν μπόρεσα να βγάλω ταξιδιωτική βίζα για τις ΗΠΑ, και τελικά κατέληξα στη Βενεζουέλα… Μετά από ένα απίστευτο οδικό ταξίδι μέσα από την Κολομβία, τον Παναμά, την Κόστα Ρίκα,
τη Νικαράγουα, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα, έφτασα στο Μεξικό. Τελικά βρέθηκα στην Τιχουάνα που συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δούλεψα για λίγο καιρό στις φυτείες καλαμποκιού και εκεί έκανα φιλίες με κάποιους Μεξικάνους εργάτες. Οργανώσαμε ένα σχέδιο να περάσουμε τα σύνορα προς το Σαν Ντιέγκο. 


Τελικά κρυμμένος σ’ ένα φορτηγό με εμπορεύματα πέρασα τα σύνορα και μπήκα στις ΗΠΑ! Τώρα μένω στο κεντρικό L.A., πολύ κοντά στο Χόλυγουντ! Εργάζομαι σε μια ελληνική ταβέρνα που λέγεται “Papa Cristo’s”.
Ο κύριος Χρήστος με βοήθησε πολύ, είναι πολύ φιλόξενος και καλοσυνάτος, όλοι εδώ τον φωνάζουν Chrys Chrys. Βέβαια μεταξύ μας, για να σου πω την αλήθεια, τα βράδια, προσφέρω και άλλου είδους «υπηρεσίες», αν με καταλαβαίνεις... Εδώ στο L.A. υπάρχουν πολλές κυρίες που ψάχνουν συντροφιά και δεν βρίσκω τόσο κακό να προσφέρω τις «υπηρεσίες» μου. Το γεγονός που με έκανε να σου γράψω είναι κάτι που μου συνέβη τελευταία.
Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκε την ταβέρνα μας ένας γνωστός παραγωγός ταινιών με τη γυναίκα του, την οποία όλως τυχαίως είχα «εξυπηρετήσει» κατά τη νυχτερινή δουλειά μου. 


Μετά από παρότρυνσή της, ο παραγωγός μού πρότεινε να πάω από το στούντιό του για να περάσω οντισιόν. Φαίνεται πως του έκανα καλή εντύπωση και πήρα αμέσως τη δουλειά! Ξεκινάμε γυρίσματα σύντομα! Βέβαια πρόκειται για… αισθησιακή ταινία, αλλά όπως και να ΄χει, είναι μια αρχή! Απ΄την παραγωγή μού ζήτησαν να απλοποιήσω το όνομά μου για να έχει πέραση στην Αμερικανική αγορά, οπότε θα με αναγράφουν στους τίτλους ως «Johnny Pallas»! Νικόλα, είμαι ενθουσιασμένος! Πάτησα τα 36 πια και νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Νομίζω ότι η αγαπημένη μου γιαγιά θα ήταν υπερήφανη για μένα. Όταν κυκλοφορήσει η πρώτη μου ταινία θα σε ενημερώσω!
Φιλιά στο Ρέθυμνο.
Ο φίλος σου, Γιάννης Παλαμαριδάκης.»27ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
26, 27 & 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Κατεβάστε το pdf αρχείο:
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ #10